Tarina 

Tämä kuva on Lapin hillajängiltä tältä kesältä. Oli pari hyttystäkin.
Tämä kuva on Lapin hillajängiltä tältä kesältä. Oli pari hyttystäkin.

Olen Mervi Johansson. Opettaja, ICF-sertifioitu businesscoach, hyvinvointivalmentaja, personal trainer, johtamisen ammattilainen, äiti ja ihminen. Olen pitkän linjan kasvatus- ja käyttäytymistieteilijä ja ikuinen itseni kehittäjä. Tunnen sydämeni sykkivän ihmisen käyttäytymiselle sen syvimmässä merkityksessä sekä ihmisen potentiaalin löytämiselle. Sydämeni sykkii lujaa myös Lapin tuntureille, kodille, joka on ja pysyy eikä mikään tunturituuli sitä pois sieltä pyyhkäise.  Olen siis Lapin tuntureiden kupeessa syntynyt, kasvanut ja sisuni ja sinnikkyyteni hankkinut. Juureni ovat vahvasti Lapin maaperässä. Puhun ymmärrettävää kieltä, mutta ennenkaikkea puhun ihmistä.

Coaching SeaView on kolmas lapseni. Saaristomeren äärellä alulle saatettu ja siellä syntynyt. Meri inspiroi minua voimallisesti, puhuttelee ja pistää välillä polvilleenkin. Sanotaan, että ihminen, joka vaikuttuu tuntureista, vaikuttuu myös merestä. Niin kävi minulle. Tuntureilla ja merellä näkymä on selkeä ja kauas on helppo nähdä. Avaraa ja kaunista. SeaView on taitoa ja kykyä nähdä kauas ja kristallisoida suunta.

Koulutukseltani olen kasvatustieteenmaisteri, luokanopettaja, erityisluokanopettaja, johtamisen asiantuntija, ICF-sertifioitu businesscoach, personal trainer ja hyvinvointivalmentaja. Näiden kaikkien yhteistulos on vahva ammatillisuus sekä auttamisen ja valmentamisen palo. Minun kerrotaan olevan aito, läsnäoleva, lämminsydäminen sekä karismaattinen valmentaja ja kouluttaja, jolla on taito energisoida ihmisiä ainutlaatuisella tavalla. Sinä voit tilata, vuokrata tai ostaa minut sinun matkallesi, lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa. Olen kiinnostunut ihmisen käyttäytymisestä ja sinusta. Kuulen mielelläni tarinasi.