AJANKOHTAISTA

COACHING IN BUSINESS 

- RETRIITTI

19.-21.3.2021

HOTELLI KIVITIPPU AQUARIUS INN

Optimaalinen suorituskyky lähtee energiasta. 

Tämä pätee sekä huippu-urheiluun, että yritys- ja liiketoimintaan. Ihmisen hyvinvoinnin johtaminen kuuluu työelämän trendeihin vuonna 2021 ja siitä eteenpäin. Lähde uusimaan omia energiavarastojasi, kristallisoimaan tavoitteitasi ja hankkimaan business coaching -työkaluja oman johtamisesi ja liiketoiminnan tueksi. Retriittiä siivittävät voimallisesti Mindfulness-harjoitteet, jotka auttavat sinua havainnoimaan omaa ajatteluasi ja toimintaasi keho-mieli-tunteet -yhteyden kautta. 

Tule voimaantumaan ja viettämään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin viikonloppua idylliseen Hotelli Kivitipun Aquarius Inniin Kraatterijärven rannalle. 

Lisätietoja, alustava ohjelma sekä varaukset täältä:

https://kivitippu.fi/event/coaching-in-business-retriitti/

JOHDA ENERGIAASI

- RETRIITTI

9.-11.4.2021

HOTELLI KIVITIPPU AQUARIUS INN

Palautuminen on parasta, mitä voit antaa itsellesi.

Henkistä energiatasoa voi parantaa monella tavalla. Tärkeintä on huolehtia omasta hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Lähde Kraatterijärven rannalle oppimaan palautumisesta, energisoitumisesta sekä itsestäsi. Hyödynnä saamasi oppi arjessasi - Voi paremmin.

Kehon vaaliminen oikeanlaisella hengen ja ruumiin ravinnolla, palautumisella sekä liikunnalla ovat hyvinvoivan mielen kulmakiviä. Kun mieli voi hyvin, sinä voit hyvin.


Lisätietoja, alustava ohjelma sekä varaukset täältä: 

https://kivitippu.fi/event/johda-energiaasi-retriitti/